Billige lån uden renter

Rentefrit lån

Leder du efter et rentefrit lån, så finder du her på siden mange muligheder. Et lån uden renter er et billigt lån, da du ikke skal betale renter. Hvis du gerne vil låne penge rentefrit, så finder du sikkert det rigtigt lån her på siden. Billige lån uden renter finder du helt sikkert hos os, hvor du nemt kan få overblik over dine låne muligheder. Rentefri lån er optimalt for dig, der skal bruge penge nu, og som kan betalte lånet tilbage relativt hurtigt. Ofte er der nemlig på lån uden rente en dato, hvor du efter denne dato skal betale renter. Betaler du inden denne dato, har du fået et meget billigt lån. Se efter hvilket rentefri lån, der passer dig bedst her på siden.

Kviklån uden renter

Lån rentefrit til de ting du står og mangler her og nu. Skal børnene have en god julegave? Skal svigermor holde fødselsdag? Eller har hunden ødelagt dine sko? Lån penge uden rente fra en af vores låneudbydere og giv dig selv muligheden for at købe netop det, du står og mangler. Et lån uden renter og gebyr gør det nemt for dig at betale tilbage, når du får løn. Du skal nemlig ikke betale mere tilbage end det du har lånt, når det er et rentefrit lån. Lån penge uden renter her på siden.

Lån penge uden renter

Det er i øjeblikket muligt at låne penge uden renter og gebyrer. Hvis man skal opnå et lån uden renter, så er der nogle få ting man skal overholde. Lånene er ofte små lån med kort løbetid (typisk 30 dage). For at et kviklån skal være helt uden renter og gebyrer, så er det vigtigt. at lånet betales tilbage inden for den aftalte tidshorisont, der typisk er 30 dage. Lånet skal ligeledes være det første lån du optager hos låne udbyderen, for at være et rentefrit lån. 

Lån 10000 kr. rentefrit

Hvis du f.eks. ansøger om lån hos både Vivus, Kvikautomaten og Lendon samtidigt, så kan du faktisk lån over 10.000 kr. rentefrit i 30 dage. For at komme i betragtning til de rentefrie lån, så skal lånet være det første lån du optager hos låneudbyderen. Husk at lånet skal tilbagebetales inde for aftaleperioden for at at være rentefrit. Lånene kan sagtens forlænges, men så tilkommer der renter på lånet. Vivus tilbyder i øjeblikket nye kunder, at de kan låne 6000 kr. uden renter og gebyrer i 30 dage!

Er lån uden renter gratis?

lån uden renterHvad skal man betale for et lån uden renter? Når der reklameres med at man kan låne f.eks. 4000 kr. uden renter og gebyrer, så betyder det også, at lånet er helt rente- og gebyrfrit i den rentefrie løbetid. Hvor længe er lånet så rentefrit? De låneudbydere, der tilbyder et rentefrit lån, tilbyder typisk ,at lånet er helt gratis i de første 30 dage. Det betyder med andre ord, at hvis du f.eks. låner 4000 kr. rentefrit, og betaler beløbet tilbage inden de 30 dage er gået, så har lånet været helt gratis og uden nogen form for omkostninger.

Ansøg om et rentefrit lån

Man kan sagtens få et rentefrit lån, der er helt gratis. Men der findes også forbrugslån, hvor der tilbydes rentefrie perioder. Det kan f.eks. være, at du vil låne 50.000 kr. hos en låneudbyder, og denne udbyder tilbyder dig at låne pengene rentefrit i de første 3 måneder. Og hvis du så vælger, at tilbagebetale lånet inden de 3 måneder er gået, er lånet så gratis? Det vil det sikkert ikke være, da der ved større lån, som regel tilgår nogle låneomkostninger. Så det er altid en god idé at ansøge om lån hos flere låneudbydere, så du har et godt sammenligningsgrundlag, når du skal finde det lån der passer bedst til dig i netop din situation.