Lån penge gratis

Lån penge gratis! Ja man skulle næsten tro, at det ikke var muligt, men det er det! Det er nu muligt at få et gratis lån. Herover har vi hos quick lån listet en række låneudbydere, hvor nogle af dem tilbyder, det første lån gratis. Typisk så er det kun det første lån man optager hos låneudbyderen, der er gratis. Og for at lånet skal være helt gratis, så skal det betales tilbage inden for en kort tidshorisont. De gratis lån, der er listet her på siden er alle kendetegnet ved, at man kan låne penge gratis i 30 dage. Beløbene, som man kan låne gratis svinger lidt, men det er som regel de lidt mindre lån, der er gratis og rentefrit i en kortere periode. De gratis lån svinger fra 500 kr. og helt op til 10000 kr. for et lån uden renter og gebyrer. Klik på den ønskede låneudbyder, for at foretage en gratis og helt uforpligtende låneberegning.


* Fælles for ovenstående låneudbydere er, at du ikke må være registreret hos RKI!

Gratis lån

Flere og flere låneudbydere tilbyder nu et gratis lån (lån uden renter). Kan man det, er nok det første man tænker, og ja det Gratis lån - få det første lån gratiskan man, men der er nogle vilkår, der skal opfyldes før du kan sige, at du har tegnet et lån helt rentefrit – uden nogen form for renter og gebyrer!

For at kunne låne til et gratis kviklån (rentefrit og uden gebyrer), så skal det som regel være det første lån du tegner hos låneudbyderen (første lån gratis). Det gratis lån er typisk på en 3000 – 6000 kr. og det skal tilbagebetales inden for en relativ kort tidshorisont (typisk 30 dage) herefter så er lånet rentefrit, såfremt du tilbagebetaler lånet inden for den aftalte tilbagebetalings periode på de 30 dage. Med et gratis lån tilbagebetaler du kun de penge du har lånt. Du betaler altså ingen renter og gebyrer, såfremt du overholder lånebetingelserne.

Lån penge gratis

Hvad betyder det, når der står lån penge gratis? Det er ganske enkelt, et gratis lån koster dig ingen penge i form af ekstra renter og gebyrer. Oftest er det gratis lån kun gratis i en tidsbegrænset periode, hvorefter renterne påregnes. Skal du låne penge nu, men planlægger at betale det fulde beløb tilbage indenfor kort tid, så kan det sikkert bedst betale sig for dig at lån penge gratis. Ved du allerede nu, at du ikke kan betale pengene tilbage indenfor den gratis periode lånet tilbyder, så skal du huske at tage højde for lånets ÅOP og rente.

Lån gratis

Står du og skal bruge penge nu, men får først løn om en uge? Så kan du ligeså godt lån penge gratis og betale tilbage, når lønnen går ind på din konto. På den måde kan du få det, du lige står og mangler, men stadig slippe for lånegebyrer og renter. Her på siden finder du et overblik over gratis lån, hvilket gør det nemt for dig at finde det, der passer til dig og din økonomi. Når du har fundet det rette lån, ansøger du nemt ved at klikke på den grønne ansøgningsknap. Så har du ofte pengene på din konto i løbet af en times tid.

Første lån gratis

Hos Ferratum, Lendon og Vivus tilbyder de det første lån gratis. Du kan låne op til 4000 kr. gratis i 30 dage uden nogen form for renter eller gebyrer. Hos Ferratum tilbyder de 45 dage gratis uden renter. Se afsnittet herunder for yderligere detaljer om, hvordan du får det første lån gratis.

Lån gratis og spar penge

Herunder har vi listet en række låneudbydere der tilbyder første lån gratis, eller valgfrie afdragsfrie måneder.

Vivus tilbyder dig at låne op til 6000.- kr. gratis i 30 dage. Betaler du pengene tilbage inden de 30 dage er gået, så er det et gratis lån (rentefrit lån)

Hos Lendon kan du låne 4000 kr. gratis og dermed rentefrit i 30 dage. Dit første lån er gratis! Hos Lendon kan du ved dit første lån, låne helt op til 4000 kr. som et gratis lån. Lendon tilbyder lån helt op til 10.000 kr. med en løbetid mellem 1 og 30 dage. Det er altid muligt at forlænge lånet. Tjek evt. også muligheden for et gratis SMS lån.

Simbo tilbyder i øjeblikket at du kan låne 4000 kr. gratis i 30 dage. Det er efter princippet første lån gratis, hvilket betyder at det skal være det første lån du optager hos Simbo. Så låner du også pengene gratis og helt rentefrit i 30 dage.

Hos Ferratum kan du optage et lån på 3000.- kr. (første lån gratis) i 30 dage. Hvis det er dit første lån hos Ferratum, så kan du låne 3000 kr. rentefrit og gebyrfrit i 30 dage. Du får svar på 1 minut! og du har som regel pengene inden for 1 time!

Lån med afdragsfrihed

Vidste du at DER lige nu tilbyder dig at optage et PauseLån? Hos DER kan du netop nu optage et PauseLån på dine betingelser. Lån op til 100.000 kr. med mulighed for pause. Vil du gerne have mulighed for at sætte dit lån på pause en måned, hvor du har brug for lidt ekstra luft i økonomien? Så kan Pauselån være den rigtige finansiering for dig. Du behøver ikke på forhånd at tage stilling til hvornår en betalingsfri måned vil være rart. Du aftaler det blot med DER, når behovet opstår. Lånet har en fast lav ydelse, men du kan sætte det på pause eller skrue op for betalingerne i perioder. Du kan naturligvis også indfri lånet, når du ønsker det. Kvit og frit. Det er muligt at forlænge lånet.

Lige som DER pauselån, så tilbyder Zaplo lån at du via deres online portal, kan vælge en afdragsfri måned, hvis behovet skulle opstå. Så hvis du f.eks. ønsker lidt flere penge til rådighed op til jul eller til en ferie eller noget helt tredje, så kan du skippe afdraget på lånet i den måned, hvor behovet for penge er størst.

Fokuslån er et nyt forbrugslån i Danmark, hvor du kan låne fra 10.000 kr og helt op til 75.000 kr. Du tilbydes ydermere 30, 60 eller helt op til 90 dages rente og afdragsfrihed på dit lån.

Leasy har et minilån, hvor de tilbyder dig at låne op til 10.000.- kr. til en rente på op til 9,9%.

Første lån gratis hos Ferratum, Vivus, Lendon og Simbo

Lån penge gratis i 30 dage! Du kan faktisk låne over 10000 kr. rentefrit og helt gratis! Hvis du optager gratis lån hos hos Vivus, Ferratum og Lendon samtidigt, så kan du låne henholdsvis 6000 kr. gratis i 30 dage hos Vivus, 3000 kr. gratis i 30 dage hos Ferratum og 4000 kr. gratis i 30 dage hos Lendon. Det giver dig sammenlagt 13.000 kr. i gratis lån i 30 dage hos de tre udbydere.

Lån 10000 kr. gratis nu

Hvis du benytter flere af de gratis lån (lån uden renter og gebyrer) så kan du faktisk låne 10000 kr. eller mere helt gratis i 30 dage. Lån 10000 kr. gratis nu via nogle af vore samarbejdspartnere. (Vivus, Lendon, Ferratum og Simbo) tilbyder pt. at du kan optage det første lån gratis og rentefrit i 30 dage.

Spørgsmål og svar om gratis lån

Vi har her samlet nogle af de hyppigste spørgsmål, der omhandler gratis lån – se svarene herunder:

Er et gratis lån helt gratis?

Ja et gratis lån er helt gratis. Det betyder, at du opnår en ÅOP på 0%. Nogle låneudbydere tilbyder det første lån gratis.

Hvor kan man få et gratis lån?

Lige pt. kan du i oversigten herover finde tre låneudbydere, der alle tilbyder det første lån gratis.

Hvor mange penge kan jeg låne gratis?

Lige pt. tilbyder tre af vore samarbejdspartnere gratis lån, hvor du sammenlagt kan opnå gratis lån på lidt over 10.000 kroner

Hvor hurtigt bliver pengene udbetalt?

Pengene udbetales som regel dagen efter at din låneansøgning godkendes. Det er nogle gange muligt at få pengene udbetalt samme dag, som ansøgningen er godkendt. Du får altid svar på din låneansøgning inden for få minutter.