Gratis SMS lån

Gratis SMS lån er små kviklån, der kan optages via en sms. Men sådan forholder det sig faktisk ikke mere, da SMS lånene nu mere eller mindre er blevet afløst af det der nu kaldes mikrolån eller mobillån. Så i stedet for at sende en sms til en låneudbyder, så ansøges der om lån via din mobiltelefon/tablet eller PC. SMS lån er typisk lån på op til ca. 4.000.- kr., som regel mindre beløb, der skal tilbagebetales over en kort tidshorisont. Flere af mobillån (sms lån) udbyderne tilbyder, at du kan optage et gratis sms lån – (smslån uden renter), hvis du vel og mærke betaler lånet tilbage inden for den aftalte låneperiode. (typisk 30 dage). Herunder har vi listet låneudbydere, hvor flere tilbyder gratis SMS lån uden renter. Det er som regel det første lån man optager hos låneudbyderen, der er gratis, når vi taler om sms lån mikrolån eller mobillån.

SMS lån uden sikkerhed

Når du optager et SMS lån, så skal du ikke stille sikkerhed for lånet, som du typisk skal i en bank. Når du låner penge i en bank, så skal du typisk stille sikkerhed for lånet i din bolig eller bil eller noget tilsvarende, Når du optager et online SMS lån, så får du et lån uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Du kan optage et SMS lån fra du er fyldt 18 år.

Spørgsmål og svar vedrørende gratis SMS lån

Vi har her samlet nogle korte svar der vedrører gratis SMS lån

Er det sikkert at optage et SMS lån?
Ja, det er 100 % sikkert at optage et lån via SMS. Dette skyldes bl.a., at Finanstilsynet fører tilsyn med alle finansielle virksomheder i Danmark. Også kviklån (SMS lån) udbydere

Hvor meget kan jeg egentlig låne?Gratis SMS lån
På nuværende tidspunkt tilbydes der sms lån på op til 10.000 kroner og kviklån op til 400.000 kr.

Hvornår kan jeg forvente at få pengene udbetalt?
Pengene udbetales oftest inden for få timer.

Hvor lang tid kan jeg låne penge gratis uden renter og gebyrer?
Hvis dit SMS lån er det første lån du optager hos låneudbyderen, så kan du alt efter låneudbyder låne op til 6000 kr. gratis i 30 dage som et gratis SMS lån.

Vivus tilbyder dig det første lån op til 6000 kr. gratis i 30 dage.
Ferratum tilbyder dig det første lån op til 3000 kr. gratis i 30 dage.
Lendon tilbyder dig det første lån op til 4000 kr. gratis i 30 dage.