Står din virksomhed og mangler penge til at kunne ansætte en ny medarbejder, eller bare lidt ekstra kapital i virksomheden, så tilbyder Ferratum Business nu virksomhedslån til etablerede virksomheder i Danmark.

Virksomhedslån

Ferratum Business tilbyder virksomhedslån fra 15.000 kr. og helt op til 750.000 kr. uden at du skal svare på en masse spørgsmål eller vente i ugevis på svar! Når du ansøger om et virksomhedslån fra Ferratum Business, så kan du forvente svar på din ansøgning samme dag, og du kan faktisk have pengene på din konto allerede dagen efter dit erhvervslån er blevet godkendt.
Når først du har etableret en god betalingshistorik, kan du ydermere blive godkendt til at modtage højere lånebeløb og bedre tidsfrister.

Krav til virksomhedslån

Stiller Ferratum krav til hvad I som virksomhed skal bruge pengene til? Nej det gør de ikke, du kan bruge pengene der hvor de gør bedst gavn i din virksomhed. Det kan f.eks. være, at du ønsker at låne penge til at kunne købe nyt udstyr, ansætte mere personale, eller betale en uforudset udgift.

Der er dog nogle få krav, der skal være opfyldt for at I som virksomhed kan komme i betragtning til et Virksomhedslån hos Ferratum:

  • Din virksomhed har været i drift i minimum to år
  • Din virksomhed har præsteret årlige indtæger på minimum 550.000 kr.
  • Din virksomhed drives fra Danmark.

Erhvervslån – eksempel

Herunder har vi lavet et eksempel på et virksomhedslån igennem Ferratum Buisness:

Ferratum Business låne eksempel
Låneperiode 6 måneder 9 måneder
LåneBeløb (eksempel) 100 000 kr 150 000 kr
For hver 1 kr. lånt, betaler du 0.17 kr. 0.24 kr.
Udgifter til lån 17 000 kr. 36 000 kr.
Etableringsgebyr Der er et 2.5% etableringsgebyr for nye lån.

virksomhedslån

ANSØG OM ET FERRATUM ERHVERVS LÅN HER