Hvis du er så uheldig at miste dit arbejde, så er der selvfølgelig nogle foranstaltninger du kan gøre, så du stadig har en form for økonomisk sikkerhed, hvis uheldet skulle indtræffe, så du slipper for at skulle optage et forbrugslån, for at have penge til dagen og vejen!

Økonomisk sikkerhed

Mange tænker ikke over det, så længe alt går godt, og pengene bare ruller ind på kontoen, hver gang vi rammer den første i måneden. Men hvis du er så uheldig at miste dit arbejde, så er det en rigtig god idé at du inden du kommer der til, har tænkt over hvordan du kan sikre dig og din familie økonomisk, hvis uheldet er ude og du mister dit arbejde.

Indmeldelse i en A-kasse

Det er en rigtig god idé at melde dig ind i en A-kasse imens du stadig er i arbejde, for så har du nemlig mulighed for at få udbetalt dagpenge den dag du evt. mister dit job, og så er du jo stadig sikret en betydelig indkomst i en periode. Det er faktisk ikke så dyrt at være medlem af en A-kasse i Danmark. Man kan sagtens finde en billig A-kasse, og uanset om A-kasse kontingentet er billigt eller dyrt, så er dækningen helt den samme! Hvis du er under uddannelse, så optager de fleste A-kasser faktisk studerende helt gratis i deres A-kasse.