Nordiclån – Lav rente lån fra kun 8,73 procent

Så er Nordiclån kommet til Danmark. Nordiclån er Danmarks nyeste lav rente lån, som L’EASY koncernen står bag. Hos Nordiclån kan du låne penge og optage lån på mellem 5.000 – 50.000 kr. til en meget lav rente, der starter fra kun 8,73 %.

Hos Nordic lån er det er nemt og enkelt at ansøge om et lån, hvilket gøres online.

Der stilles ikke krav om at der skal stilles sikkerhed for lånet og pengene kan derfor bruges, som man lyster. Nordiclån tilbyder desuden en meget hurtig udbetaling af pengene, som man kan få ind på sin konto allerede samme dag, man godkendes eller aller senest dagen efter.

Nem og hurtigt ansøgning med Nordiclån

Hvis du vil ansøge om en online lån fra Nordiclån, så skal du blot udfylde deres ansøgningsformular med dine personlige oplysninger, og det ønskede lånebeløb og løbetid. Herefter vil du få svar på din låneansøgning inden for en time. Hvis du accepterer lånevilkårene, så skal du blot underskrive lånetilbuddet med din Nem-ID, så vil pengene stå på din konto samme dag, eller senest dage efter.

Fordele med Nordiclån:

  • Fast månedlig ydelse. Betal lånet ud, når du vil. 
  • Lån med Lav rente fra kun 8,73 procent 
  • Lån i mellem 5.000 kr og 50.000 kr.
  • mulighed for afdragsfrie perioder
  • Meget Nem online ansøgning – få svar inden for 1 time i Nordiclån åbningstid. 08:00 – 22:00.
  • Du behøver ikke stille sikkerhed for lånet – brug pengene, som du har lyst.
  • Hurtig udbetaling af lånet – få pengene på din konto samme dag, som lånet godkendes eller senest dagen efter.

Du skal ikke stille sikkerhed for et Nordiclån

En af de store fordele med et Nordiclån, er at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån. Det betyder, at du ikke skal have en stor indtægt eller en opsparing der skal stilles i sikkerhed for lånet. Så langt de fleste borgere i Danmark vil kunne ansøge om et online lån hos Nordiclån. Der er dog krav om, at du ikke må være optaget i RKI registeret og du skal være fyldt 20 år.

Lån med mulighed for afdragsfrihed

En anden stor fordel ved Nordiclån er, at du har mulighed for, at starte dit lån med en afdragsfri periode på 30.60 eller 90 dage. En afdragsfri start på lånet, kan være en stor hjælp, hvis økonomien lige trænger til at komme på ret køl, inden du starter din tilbagebetaling af lånet.

Nordiclån er tilgængeligt fra mandag d. 2/5-2016 kl. 12:00

Nordiclån