Lån penge rentefrit. Ja man skulle næsten tro, at det ikke var muligt, men det er det! Herunder har vi hos quick lån samlet en række låneudbydere, hvor nogle af dem tilbyder, det første lån rentefrit. Typisk så er det det første lån man optager hos låneudbyderen, der er rentefrit. For at lånet skal være helt rentefrit , så skal det typisk betales tilbage inden for en kort tidshorisont. (det kan svinge fra 14 dage og helt op til 60 dage). Beløbene, som man kan låne rentefrit svinger lidt, men det er som regel de lidt mindre lån, der er rentefrie i en kortere periode. De gratis rentefrie lån svinger fra 500 kr. og helt op til 10000 kr. for et – rentefrit lån – helt uden renter og gebyrer. Klik på den ønskede låneudbyder for at foretage en låneberegning. Fælles for nedenstående låneudbydere er, at du ikke må være registreret hos RKI!

Lån penge uden renter og gebyrer

Flere og flere låneudbydere tilbyder nu et gratis rentefrit lån (lån uden renter). Kan man det, er nok det første man tænker, og ja det kan man, men der er nogle vilkår, der skal opfyldes får du kan sige, at du har tegnet et lån helt rentefrit – uden renter og gebyrer!
For at et kviklån skal være rentefrit, så skal det typisk være det første lån du tegner hos låneudbydere. Derefter så er lånet rentefrit, såfremt du tilbagebetaler lånet inden for en relativ kort periode. Vivus tilbyder et rentefrit lån i 30 dage, hvor du kan låne op til 4000 kr. Hvis du tilbagebetaler lånebeløbet inden for de 30 dage, så er lånet helt uden renter og gebyrer – og altså et gratis rentefrit lån.

lån penge rentefrit

Lån penge rentefrit

Flere og flere låneudbydere tilbyder nu et gratis rentefrit lån (lån uden renter). Kan man det, er nok det første man tænker, og ja det kan man, men der er nogle vilkår, der skal opfyldes får du kan sige, at du har tegnet et lån helt rentefrit – uden renter og gebyrer!
For at et kviklån skal være rentefrit, så skal det typisk være det første lån du tegner hos låneudbydere. Derefter så er lånet rentefrit, såfremt du tilbagebetaler lånet inden for en relativ kort periode. Lendon tilbyder et rentefrit lån i 30 dage, hvor du kan låne op til 4000 kr. Hvis du tilbagebetaler lånebeløbet inden for de 30 dage, så er lånet helt uden renter og gebyrer – og altså et gratis lån.

Leasy har et minilån, hvor de tilbyder dig at låne op til 10.000.- kr. til en rente fra 9,9%.

Vivus tilbyder dig at låne 4000.- kr. gratis i 30 dage. Betaler du pengene tilbage inden de 30 dage er gået, så er det et gratis lån (rentefrit lån)

Hos Kvikautomaten kan du optage et lån på 3000.- kr. (første lån gratis) i 30 dage. Hvis det er dit første lån hos Kvikautomaten, så kan du låne 3000 kr. rentefrit og gebyrfrit i 30 dage. (gratis lån) – Du får svar på 1 minut! og du har pengene inden for 1 time!

Se herunder for flere lånemuligheder: