Lån penge til en fest, kan man det? Hvor går man hen hvis man står og mangler penge til at afholde en stor fest eller en begivenhed, som en konfirmation, barnedåb eller måske et bryllup? En stor fest i familien kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner, og hvis man ikke lige har fået sparet op til festen, så kan det være svært, at skulle finde så mange penge i det daglige budget.

Lån penge til Konfirmation, barnedåb eller et bryllup

Hvis det pt. ikke er muligt for dig at låne penge i din bank, eller hvis du bare ikke gider at bruge tid på møder med din bankrådgiver – for at optage et forbrugslån, så findes der heldigvis en lang række andre muligheder.
Hvis du står og mangler et større beløb, så er der flere steder, hvor du kan låne penge til en konfirmation, barnedåb eller et bryllup eller måske noget helt andet. Det er altid en god idé at lægge et budget for festen, så du ved lige nøjagtigt, hvor mange penge du forventer at festen vil koste og hvor mange penge du så har behov for at låne. Når du kender det beløb du ønsker at låne, så kig i vores låneoversigt og find det lån der passer bedst til dig og din situation. Du har mulighed for at låne fra 1.000 kr. og helt op til 400.000 kr. alt efter hvilken låneudbyder du foretrækker. Du skal som regel ikke stille sikkerhed for lånebeløbet. Lån penge til din fest hurtigt og nemt med en eller flere af vore samarbejdspartnere.

Lån penge til konfirmation

Lån penge til en fest

Kan man låne penge til en fest? Ja selvfølgelig kan man det. Men man skal jo også kunne betale pengene tilbage igen. Så når du har fundet det lån der passer dig bedst, så se altid efter de årlige omkostninger i procent (ÅOP), det er det tal du bedst kan bruge, når du skal sammenligne de forskellige lån med hinanden, uanset om du har brug for lån til konfirmation, barnedåb eller et bryllup.

Hvad koster et bryllup?

Hvad koster det at holde et bryllup? Alt efter hvor stor en fest du ønsker at holde, så kan det totale beløb et bryllup Lån penge til bryllupløber op i, svinge rigtig meget. Man bestemmer jo helt selv om man vil holde et dyrt eller et billigt bryllup. Men hvis vi kigger tilbage til 2011 så kostede et bryllup i gennemsnit ca. 108.000 kr. alt inklusiv, og det gælder både det traditionelle kirkebryllup og det borgerlige bryllup på rådhuset. Men det som om at danskerne i de seneste år er blevet lidt mere mådeholdene, når vi taler om bryllup. For i  2015 var gennemsnits prisen for et dansk bryllup faldet til ca. 68.000 kr. I gennemsnit vælger ca. 12% at optage et lån for at finansiere sit drømme bryllup.