Find de billigste og bedste kreditkort lån i Danmark

Norwegian kreditkort lån

Bank norwegian lån
Lån fra 5.000 – 400.000 kr.
Kreditkort lån
rente fra 8,99%

Lån 3.000 kr. rentefrit i 30 dage

Ferratum penge på 2 minutter
Lån fra 1.000 – 6.000 kr.
min alder 23 år
rente fra 0%

Fokuslån med afdragsfrihed

Fokuslån - få 90 dages rente og afdragsfrihed
Lån fra 10.000 – 75.000 kr.
min alder 20 år
rente fra 16,9%

Kreditkort lån er blevet et populært produkt hos flere banker og online låneudbydere. Især fordi kreditkort lån er meget fleksible i og med at de fungerer lidt som en flydende kassekredit. Som regel så giver de fleste kreditkort udbydere altid en eller anden form for kredit – typisk er der op til 45 dages rentefrihed.

Vi har herunder listet de kreditkort lån, der pt. kan tegnes online, lige pt. kan der optages kreditkort lån hos Acceptcard og Santander Bank (Santander MasterCard). Bank Norwegian vil ligeledes tilbyde kreditkort lån i løbet af efteråret 2016.

Kreditkort lån

Kreditkort lån til ferien

kreditkort lånDe fleste kreditkort lån kommer i form af et MasterCard eller et Visa kort, der begge er gængse kort der virker både hjemme i Danmark og når du rejser på ferie i udlandet. Vi anbefaler altid rejsende at medbringe både et Visa kort og et MasterCard på rejser, så man altid er dækket ind, hvis der skulle opstå komplikationer med et af dine kreditkort.

Rentefri kredit

Når du tegner et kreditkort lån, så har du faktisk mulighed for at låne op til 50.000 kr. rentefrit i op til 45 dage. Det kræver selvfølgelig lidt selv disciplin, i og med at lånet (de penge du har brugt) skal være tilbagebetalt på kontoen inden den rentefrie periode er ophørt. Kan du overholde dette, så har du mulighed for at låne et større beløb helt rentefrit. Et kreditkort lån er et godt alternativ til de gængse online forbrugslån.

Bank Norwegian kreditkort lån

Bank Norwegian populære kreditkort er nu tilgængeligt i Danmark. Deres kreditkort lån er deres mest populære produkt i Sverige og Norge og de lover at man har noget at glæde sig til. Der vil være store og spændende fordele ved at benytte sig af Norwegian kortet. For eksempel kan du optjene CashPoints til din næste rejse, hver gang du handler almindelige dagligvarer, helt uden at det koster dig noget. Smart ikke?

Info om Bank Norwegian kreditkort lån

Kreditkortet er uden årsafgift og alle varekøb er gebyrfrie. Kreditkortet giver dig desuden mulighed for at spare op til ferien hele året.
  • Op til 20% CashPoint-optjening hos Norwegian
  • 1% CashPoint-optjening på alle varekøb – du sparer op til din næste ferierejse hele året!
  • Gebyrfri brug på alle varekøb i både ind- og udland
  • Op til 45 dages gratis kredit
  • Op til 100.000 kr. i kredit
  • Gratis rejse- og afbestillingsforsikring
Andre fordele med Bank Norwegian kreditkortet:
  • Vælg din egen PIN-kode
  • Betal kontaktløst, der hvor kreditkortet understøttes
Renten er 19,99%. Hvis kreditten er 15.000 kr., udnyttes 100% og afvikles som et lån med en løbetid på 12 måneder, udgør de samlede omkostninger: 1.673 kr. ÅOP er 21,93% og det samlede tilbagebetalte beløb er: 16.673 kr.