Har du brug for et lån i din bolig eller måske et lån til en ny ejer bolig eller andelsbolig, og ønsker du ikke at involvere banken eller realkredit instituttet, så har lånefirmaet “uden om banken” et rigtig godt tilbud til dig.

Lån uden om bank eller realkredit

Hos “Uden Om Banken” kan du få et boliglån uden om banken og låne penge i din friværdi og derefter bruge pengene, som du vil. Eller du kan låne penge til køb af en ejerbolig, andelsbolig, sommerhus og kolonihave, helt uden om banken eller realkreditinstituttet.

Du har faktisk mulighed for at låne helt op til 2 millioner kroner, og det er ovenikøbet meget nemt at ansøge om et lån. Du får altid svar på din låneansøgning inden for kun 24 timer. Her vil du modtage et gratis og helt uforpligtende lånetilbud, som du til enhver tid kan takke nej til.

Boliglån uden om banken

UdenomBanken er førende i peer-to-peer lending (bruger-til-bruger udlån) i Danmark. Metoden er et populært alternativ til traditionelle banklån, og gør det muligt for lånsøgere at optage et lån, og for långivere at få forrentning af deres kapital.

Lånsøgere udfylder Udenombankens låneformular og skaber sammen med deres lånerådgiver et overblik over lånebehov og ønskede vilkår (såsom beløbsstørrelse, løbetid, lånevilkår mv.). UdenomBanken præsenterer det bedst mulige tilbud, der kan indhentes i forhold til låntagers ønsker og behov, og den/de lånsøgende tager stilling til tilbuddet.

Boliglån Uden om Banken udsteder lån og administrerer kontakt og transaktioner til lånere og långivere. Målet er at stille både låner og långiver de bedst mulige vilkår.

“UdenomBanken” er reguleret af Finanstilsynet (registreret under ID nr. 34320)

Besøg “Uden Om Banken” og indhent dit gratis lånetilbudklik her!

Boliglån uden om banken