Det er ikke alle banker og realkreditinstitutioner, der bare lige vil give dig et nyt billån eller et tillægslån til en bil. Hvis du har et hus eller en ejerlejlighed, og boligen ikke er fuldt belånt, så kan det være at du kan få et tillægslån til en bil i din bank eller i dit realkreditinstitut. Men hvad nu hvis du ikke har den mulighed, hvor kan du så finde et billån uden udbetaling – og uden om banken?

Herunder har vi listet en række af de muligheder du har når du skal optage et billån uden udbetaling i Danmark.

Traditionelt banklån

Næsten alle banker i Dannmark tilbyder et billån i en eller anden form. Det er som regel også muligt at optage et billån uden udbetaling igennem sin bank. Men det kræver som regel, at man kan stille sikkerhed for lånet.

Billån hos bilforhandler

Langt de fleste bilforhandlere samarbejder med et eller flere finasierings selskaber. Og derigennem tilbyder bilforhandleren at man kan få finansieret sit bilkøb igennem dem. Man skal dog have i mængde at bilforhandleren får en kommission når de “sælger” et billån til kunden, så det er vigtigt at man lige dobbelt tjekker lånevilkår og de årlige omkostninger i procent (ÅOP)

Billån igennem realkredit selskab

Hvis du har et realkredit lån i forbindelse med et huskøb eller en ejerlejlighed, så kan det være at du har noget friværdi du kan belåne din ejendom med. Hvis du har friværdi i din ejendom, så kan en omlægning af dit realkreditlån eller blot et tillægslån være væsentligt billigere end et traditionelt banklån, da renten på et realkreditlån typisk er meget lavere end det din bank kan tilbyde for den samme ydelse.

Online forbrugslån (kviklån)

Den sidste mulighed er at optage et online forbrugslån. Der findes efterhånden en lang række online låneudbydere der alle tilbyder billån uden udbetaling og uden om banken. Fordelen med de online forbrugslån er at man som regel ikke skal stille sikkerhed for lånet, og at det udbetales fra dag til dag. Dog kan rente og de årlige omkostninger dog være højere end det du kan opnå i din bank eller realkreditinstitut.

Billån uden udbetaling

Billån uden udbetaling

Billån uden udbetaling – og uden om banken

Når du har modtaget dit/dine lånetilbud fra en eller flere af vore samarbejdspartnere, så er det altid en god idé at sammenligne de årlige omkostninger i procent (ÅOP). ÅOP er de samlede udgifter i procent, der tilkommer dit billån. Det tal skal låneudbyderen nemlig altid oplyse, da det er vedtaget ved lov af folketinget. Du kan helt uforpligtende ansøge om flere billån i listen herover, så du har et godt grundlag at vælge dit kommende billån ud fra.

Du kan ligeledes finde en fuld oversigt over online forbrugslån (kviklån) på denne side.