Bank Norwegian er åbnet i Danmark - lån op til 400000 kr.

Bank Norwegian er åbnet i Danmark – lån fra 5.000 – 400.000 kr.

Bank Norwegian er åbnet i Danmark som en ny stor spiller på det Danske online lånemarked. Bank Norwegian er en internetbank for privatkunder. Banken sælger simple standardiserede ind- og udlånsprodukter via internettet. Bank Norwegian er i samme koncern som flyselskabet Norwegian air.

Bank Norwegian er Danmarks nye internetbank for privatkunder. Banken sælger standardiserede ind- og udlånsprodukter via internettet og tilbyder blandt andet kreditkort og forbrugslån op til 400.000 kroner.

Bank Norwegian er åbnet i Danmark

Hos Bank Norwegian kan du låne penge til netop det du ønsker. Bank Norwegian har allerede over en halv million kunder i Norge og Sverige og er foruden i Danmark også for nylig åbnet i Finland.

Bank norwegian lån op til 400.000 kr.

Hos Bank Norwegian kan du låne fra 5.000 til 400.000 kr. til lige det du ønsker – Underskriv online med dit NemID, og pengene kan udbetales til din konto allerede samme dag.

Bank Norwegian lån som samlelån

Det er let at sammenlægge sine dyre lån og kontokort hos Bank Norwegian. Ved at samle dine lån hos Bank Norwegian, (samlelån) så sparer du gebyrer og besværet ved at have flere lån, og du vil derved opnå et større rådighedsbeløb hver måned. Ansøg om et samlelån hos Bank Norwegian her!

Forbrugslån hos Bank Norwegian

Hos Bank Norwegian er det hurtigt og nemt at låne penge til forbrug og nye projekter og drømme. Bank Norwegian tilbyder lån fra 5000 kr og helt op til 400.000 kroner. Du udfylder ansøgningsskemaet og herefter kan du underskrive aftalen med din Nem-ID, så lånet udbetales så hurtigt som muligt. Det er hurtigt og nemt og lånet udbetales typisk dagen efter godkendelse.

Du vælger selv hvor lang tilbagebetalingstid du vil have på lånet, og hvor meget du ønsker at betale hver måned. Bank Norwegian tilbyder tilbagebetaling på helt op til 15 år.

Følgende skal være opfyldt før du kan låne penge hos Bank Norwegian:

  • Bopæl i Danmark
  • Have fast arbejde
  • Være fyldt mindst 23 år
  • Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret

Bank Norwegian foretager endvidere en individuel kreditvurdering af alle ansøgere.

Send din ansøgning allerede i dag. Klik her